Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Super Mario - Mentsd meg Toadot

Super Mario - Save Toad

Szuper Márió barátja, Toad fogságba esett. Segíts neki kiszabadulni a rácsok mögül. Ezt úgy teheted meg, ha összegyűjtöd a pályákon elhelyezett csillagokat. Ez nem lesz elsőre könnyű. Gyűjtsd össze a pénzérméket a pályán és keresd a kék gombot, ami kinyitja a zárat a csillagnál. Az első pálya egy tanító pálya, ami megmutatja, hogyan is kell ugrálnod, legyőznöd az ellenségeket és a csövek között bujkálnod. Légy ügyes, és mentsd meg a barátodat Márióval!

Super Mario Mentsd meg Toadot

0 Tovább

Super Mario Crossover 2

Super Mario Crossover 2

A mai márió játék egy kicsit érdekes játék. Hiszen a játékban nem csak Mario-val játszhatsz, hanem más személyekkel is, mint például Zeldával, vagy Megaman-nel, Blaster Master-ral és még sok más szereplővel. Minden szereplőnek más és más tulajdonsága van. Az ellenfelek már a megszokott Máriós ellenfelek, csak a körítés más! Jó játékot!

Super Mario Crossover 2

0 Tovább

Mario and Yoshi Adventure 2

Mario and Yoshi Adventure 2

A mai utolsó Super Mario játék egy kicsit különleges lesz, hiszen itt nem csak Marioval kell játszanod, hanem Mario barátjával, Yoshi-val is. A cél minden pályán, hogy legyőzd az ellenfeleket és kiszabadítsd a fogságból a királyányt. Tudsz együtt mozogni a két baráttal, ha Marioval Yoshi hátára ülsz, viszont sokszor kell majd egyedül kalandoznod Marioval. Légy ügyes, találd meg a helyes utat és a kulcsokat a bezárt kapukhoz!

Mario and Yoshi Adventure 2

0 Tovább

Angry Mario

Angry Mario

Rég frissítettem már Mario játékok blogomat, ezért most két új játékot teszek fel nektek anyák napja előtt :) A játék célja: lődd ki Máriót az ágyúból, és döntsd le az összes ellenfelet a pályán. Gyűjtsd a gombákat extra életért. Figyelj oda, mert minden pályán csak megadott számú Márió-töltényed van!

Angry Mario

0 Tovább

Mario Winter World

Mario Winter World

A mai Mario játék egy téli világba visz el titeket. Itt kell legyőznöd az ellenfeleidet, és eljutni a pályák végére. Ugrálj ügyesen, gyűjtsd a pénzérméket a pályán, és figyelj az ellenfelekre. Vedd fel a gombát Marioval, hiszen akkor egyszer neki mehetsz az ellenfeleknek, illetve ha megnő Mario akkor a tégladarabokat is ki tudod ütni!

Mario Winter World

0 Tovább

Marió játékok

blogavatar

Mario játékok, ingyenes Mario játékok, Super Mario játékok.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek