Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baby Mario

Baby Mario

Egy kicsit visszautazunk az időben, egészen pontosan abba az időbe, amikor Mario még kis baba volt. Azt hinnénk, hogy ekkor a kiságyában aludt a kis Márió, de tévedünk, hiszen már akkor is kereste a bajt, és a veszélyeket. Segíts a kis bébi Máriónak eljutni a pályák végére, miközben minél több pénzérmét gyüjtesz össze! Vigyázz a gonosz lila figurákkal, mert ha neked mennek, akkor újra kezdheted az adott pályarészt. A másik veszély a kis Márió számára, a mélység. Ha leesel a pályáról, akkor is újból kell kezdened. Használd ki a futás funckiót, hiszen lesznek olyan helyek, ahová csak nekifutásból tudsz átugrani! Jó játékot!

Baby Mario

0 Tovább

Super Mario - Mentsd meg Toadot

Super Mario - Save Toad

Szuper Márió barátja, Toad fogságba esett. Segíts neki kiszabadulni a rácsok mögül. Ezt úgy teheted meg, ha összegyűjtöd a pályákon elhelyezett csillagokat. Ez nem lesz elsőre könnyű. Gyűjtsd össze a pénzérméket a pályán és keresd a kék gombot, ami kinyitja a zárat a csillagnál. Az első pálya egy tanító pálya, ami megmutatja, hogyan is kell ugrálnod, legyőznöd az ellenségeket és a csövek között bujkálnod. Légy ügyes, és mentsd meg a barátodat Márióval!

Super Mario Mentsd meg Toadot

0 Tovább

Mario Cart

Mario Cart

Ebben a Super Mario játékban egy izgalmas versenybe csöppenhetsz bele. Mario kihívta a Mario játékok szereplőit egy bevásárló kocsi versenyre. A feladatod, hogy megnyerd Marióval a futamokat. Légy ügyes, kormányozd jól a kocsidat, és haladj át elsőként a célvonalon!

Mario Cart

0 Tovább

Marios Adventure 2

Marios Adventure 2

Super Mario újabb kalandokba keveredik. A célod itt is, mint minden Szuper Máriós játékban az, hogy átjuss a pályákon és elintézz minél több ellenfelet. Gyűjts minél több érmét utad során!

Mario játékok

0 Tovább

Monoliths Mario World

Monoliths Mario World

Ebben az izgalmas Mario játékban ügyesnek kell lenned. A játék nehéz, sokszor kell türelmesnek lenned. A célod, hogy Marioval átjuss a pályák végére, és minél több ellenfelet üss le. Gyűjts minél több érmét a téglákból és a pályán!

Mario játékok

0 Tovább
12
»

Marió játékok

blogavatar

Mario játékok, ingyenes Mario játékok, Super Mario játékok.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek