Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Super Mario a vízek birodalmában

Super Mario először a Nintendo kiadásában került napvilágra 1985-ben, NES konzolokra. A Márió játék azóta is kultusznak számít a játékok között, az elmúlt több mint 30 év alatt rengeteg feldolgozás, és kiegészítő került napvilágra.

Ezek közül mutatunk be egyet, melynek címe: The Adventure of Super Mario Water, mi egyszerűen csak azt a címet adtuk neki, hogy Super Márió a vizek birodalmában.

A játék itt érhető el: The Adventure of Super Mario Water , vagy a képre kattintva indítható.

márió játékok márió játék super márió játék super márió online super mario játék mario jatek mario játék mario játékok vízes márió víz birodalom super márió és a víz VÍZSPRINT

0 Tovább

Mario Adventures

Márióval ezúttal egy igazán izgalmas, kalandos játékban kell helyt állnod. A célod itt is ugyanaz mint minden Mario játékban, hogy eljuss a pályák végére és eközben minél több pénzérmét gyűjts össze. Az S gombbal ugorhatsz, az A gombot lenyomva pedig futni tudsz a játékban. Vigyázz, hogy ne zuhanj le a mélybe! Jó játékot kívánunk!

Mario Adventures

0 Tovább

Super Mario Flash 2

Mario ezúttal ismét bajba kerül, újabb kalandok várnak rá a mesevilágban. Ezúttal kis dinó barátját is segítségül hívja, hogy legyőzze a gonosz ellenfeleket. A pálya elején hamar melléd is állhat, ha megszerzed a kis tojást, ki fog belőle kelni. Ekkor rápattansz, és már együtt vehetitek fel a küzdelmet az ellenfelek ellen. A Super Mario Flash 2 játékban a feladatod nem más, mint a pályákon átjutni, és minél több pontot szerezni. Eközben persze próbálj meg minél több ellenfelet leütni!

Super Mario Flash 2

0 Tovább

Marió a téli világban

Beköszöntött a tél, eljöttek a hideg és hűvös napok. A hóra még egy ideig várni kell, de mi elhozzuk nektek egy kis időre ebben a Máriós játékban. A Mario Winter World játék, a nevéből is már látszik, hogy egy téli vidéken fog játszódni. Máriónak fel kellett öltözni, hogy ne fázzon. Viszont az ellenfelek nem bújtak el, sőt még inkább többen lettek a játékban. A feladatod, hogy átjuss a pályán Super Marióval és legyőzd az ellenfeleket. Utad során gyűjts minél több érmét! Légy ügyes, kezeket a billentyűzet fölé, hajrá! :)

Mario a téli világban

0 Tovább

Baby Mario

Baby Mario

Egy kicsit visszautazunk az időben, egészen pontosan abba az időbe, amikor Mario még kis baba volt. Azt hinnénk, hogy ekkor a kiságyában aludt a kis Márió, de tévedünk, hiszen már akkor is kereste a bajt, és a veszélyeket. Segíts a kis bébi Máriónak eljutni a pályák végére, miközben minél több pénzérmét gyüjtesz össze! Vigyázz a gonosz lila figurákkal, mert ha neked mennek, akkor újra kezdheted az adott pályarészt. A másik veszély a kis Márió számára, a mélység. Ha leesel a pályáról, akkor is újból kell kezdened. Használd ki a futás funckiót, hiszen lesznek olyan helyek, ahová csak nekifutásból tudsz átugrani! Jó játékot!

Baby Mario

0 Tovább
«
12

Marió játékok

blogavatar

Mario játékok, ingyenes Mario játékok, Super Mario játékok.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek