Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mario Forever Flash

A mai napon egy régebbi, de annál jobb márió játék kerül bemutatásra az oldalon. A klasszikus Márió újabb változatában a feladatod nem változik, gyűjtögesd az érméket, győzd le az ellenfeleidet és mentsd meg a hercegnőt a játék végén. 

A márió játék irányítása rendkívül egyszer, az iránygombokkal tudsz mozogni, a Z gombbal ugrani. Az M és az S gombbokkal tudod elnémítani a hangokat és a zenét. Az Esc billentyűvel pedig megállíthatod a játéktot.

Figyelj az idődre is a játékra, hiszen ha lejár, akkor újra kell kezdened Márióval az adott pályát. Gyűjts minél több érmét, intézz el minél több ellenfelet és mentsd meg a hercegnőt!

Mario Forever Flash

0 Tovább

Márió tükörországban

Sziasztok Márió rajongók, ismét új játékkal jelentkezünk Postr oldalunkon. A mai játék egy kicsit másabb lesz mint a többi, ezúttal egy különleges máriós játék kerül reflektorfénybe. A játék címe: Márió tükörországban, igazából ez saját fordítás, de teljesen megállja a helyét, hiszen a játék középontjában mindig egy tükör áll. A célod, hogy Márióval eljuss a kijáratig. Ez nem lesz egyszerű, különböző fejtörők, feladványok várnak majd rád. A megoldás kulcsa minden egyes pályán egy tükör lesz, amelynek segítségével átkerülhetsz a pálya másik részére, illetve tárgyakat is átmozgathatsz rajta. Jó játékot! :)

Mario tükörországban

0 Tovább

Mario Adventures

Márióval ezúttal egy igazán izgalmas, kalandos játékban kell helyt állnod. A célod itt is ugyanaz mint minden Mario játékban, hogy eljuss a pályák végére és eközben minél több pénzérmét gyűjts össze. Az S gombbal ugorhatsz, az A gombot lenyomva pedig futni tudsz a játékban. Vigyázz, hogy ne zuhanj le a mélybe! Jó játékot kívánunk!

Mario Adventures

0 Tovább

Marió a téli világban

Beköszöntött a tél, eljöttek a hideg és hűvös napok. A hóra még egy ideig várni kell, de mi elhozzuk nektek egy kis időre ebben a Máriós játékban. A Mario Winter World játék, a nevéből is már látszik, hogy egy téli vidéken fog játszódni. Máriónak fel kellett öltözni, hogy ne fázzon. Viszont az ellenfelek nem bújtak el, sőt még inkább többen lettek a játékban. A feladatod, hogy átjuss a pályán Super Marióval és legyőzd az ellenfeleket. Utad során gyűjts minél több érmét! Légy ügyes, kezeket a billentyűzet fölé, hajrá! :)

Mario a téli világban

0 Tovább

Super Mario Star Scramble 3

Újabb Mario játékot hoztunk el nektek a mai napon. A szünetre valót tekintettel ezzel a játékkal kedveskedünk minden kedves játékosunk számára. A Super Mario Star Scramble 3 játék rengeteg izgalmat, töménytelen sok pályát és még több ellenfelet rejteget magában. A célod mint minden egyes Star Scramble-s játékban, hogy összegyűjtsd a pályákon a csillagokat. Minden pályán három darab csillag van elrejtve, melyeket meg kell találnod. Ha meg van minden csillag akkor Marioval indulhatsz is vissza a kijárathoz. Ekkor egy újabb pályát oldasz fel. Játszd végig az összes pályát Super Marioval és győzz le minél több ellenfelet! Jó játékot! :)

Super Mario Star Scramble 3

0 Tovább
«
123

Marió játékok

blogavatar

Mario játékok, ingyenes Mario játékok, Super Mario játékok.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek